Cyabond®

İletişim

Ürünler Servisler Uygulamalar Teknik Bilgi Kalite Haberler Broşür ve Katalog Ana Sayfa

Cyabond® Yurtdışı Bayi Toplantıları

  • Haziran 2002, Amsterdam - Hollanda
    Cyabond® bayilerine yönelik, 2002 yılı yurtdışı gezi promosyonlarından ilki, Haziran ayı içerisinde Hollanda’ nın Amsterdam kentinde gerçekleştirildi. 
    Promosyon kapsamında, 4 ana bayi ve 30 alt bayiden oluşan 42 kişilik grup, yolculuk ve konaklama masrafları Cyabond® tarafından karşılanmak üzere 3 gece/4 gün Amsterdam’ da misafir edildi.

  • Kasım 2002, Kiev - Ukrayna
    2002 yılı yurtdışı gezi promosyonlarımızdan ikincisi, Kasım ayında Ukrayna’nın Kiev kentinde gerçekleştirildi. 
    Gezi tarihleri, 14-18 kasım arasında Kiev’ de düzenlenen "Furniture Industry Fair" – Mobilya Endüstrisi Fuarı – ile çakışacak şekilde belirlendi. Bu sayede, mobilya sektörüne hitap eden bayilerimize, tatil ve gezinin yanında uluslararası sektörel bir fuarı ziyaret etme olanağı da sağlandı. İkinci yurtdışı promosyonumuzda, 4 ana bayi ve 35 alt bayiden oluşan 51 kişilik bir misafir grubu ağırlandı. 

  • Mayıs 2003, Varşova - Polonya
    Başarılı bayilerini yurtdışı gezi promosyonları ile ödüllendiren Cyabond®, 2003 yılındaki ilk promosyonunu Varşova’da gerçekleştirdi. Varşova promosyonuna, 4 ana bayi ve 32 alt bayiden oluşan 43 kişilik misafir grubu katıldı. Şehir turları ve eğlencelerin yanı sıra; gerek genel katılımla, gerekse gruplar halinde yapılan toplantılarla, hem Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen Cyabond® bayileri arasında kaynaşma sağlandı, hem de bayiler öneri ve taleplerini dile getirme imkanı buldular. 

  • Ekim 2003, Budapeşte - Macaristan
    2003 yılı sonbahar promosyonumuzu Macaristan’ın Budapeşte kentinde gerçekleştirdik. Toplam 45 kişilik misafir grubumuz, Budapeşte’deki tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra Estergon kalesini de ziyaret ettiler. 5 yıldızlı termal Corinthia Aquincum Otelinde ağırlanan bayilerimizin gezi sonundaki ortak dileği, motivasyon ve verimi artıran bu tür promosyonların tekrarı idi.

Cyabond® Yurtdışı Fuar Katılımları

  • 'Furniture Industry 2002' Kiev
    MDF Profil Yapıştırıcısı konusunda Türk mobilya sektörünün en çok tercih ettiği marka olan ve komşu ülke pazarlarında da liderlik hedefleyen Cyabond®, 14-18 Kasım 2002 tarihleri arasında Ukrayna’nın Kiev kentinde düzenlenen "Furniture Industry – Mobilya Endüstrisi" Fuarına katıldı.
    Ukrayna ve komşu ülkelerden gelen profesyonel ziyaretçilere hitap eden beş gün süreli fuarda Cyabond® standına yoğun bir ilgi gösterildi.

  • 'Meble 2003' Poznan – Polonya 
    Cyabond®, Mayıs ayı başında Polonya’nın Poznan kentinde düzenlenen "Meble – Mobilya" Fuarına katıldı. Çok yakında Avrupa Birliğine katılacak olan Polonya’nın, hem Avrupa hem de eski doğu bloğu ülkeleriyle yakın ilişkileri nedeniyle çok hareketli geçen fuarda, Cyabond® standı da yoğun ilgi gördü. Ağırlıklı olarak MDF Profil Yapıştırıcısı ve Melamin/Laminat Yapıştırıcısı gibi cyanoacrylate bazlı Cyabond® ürünlerin sergilendiği standımızda gün boyu yapılan örnek uygulamalar, ziyaretçilere Cyabond® ürünlerinin kalitesini ve üstünlüklerini test etme imkanı verdi.

 Haberler
 © 2002, Analiz Corp.

 410