Cyabond®

İletişim

Ürünler Servisler Uygulamalar Teknik Bilgi Kalite Haberler Broşür ve Katalog Ana Sayfa

Cyabond® yapıştırıcılarını ürün geliştirme ve montaj proseslerinize dahil ettiğinizde, yapıştırıcılarımızın yanında bir çok avantaja da sahip olursunuz. Cyabond®’ un sağladığı çeşitli hizmetler, başarılı bir uygulama için en az Cyabond® yapıştırıcıları kadar önemlidir. Cyabond® hizmet grupları şunlardan oluşur : Güvenlik, Sağlık & Çevre Hizmetleri, Ek Yeri Tasarımı Hizmetleri, Teknik Servis, Dozajlama & Montaj Hizmetleri ve Müşteri Hizmetleri.

Güvenlik, Sağlık & Çevre Hizmetleri: Bu grup, uygulamanızı kuullanım ve güvenlik açısından değerlendirir. Güvenlik, Sağlık & Çevre Hizmetleri grubu, personelinizi Cyabond® yapıştırıcılarının doğru kullanımı, dökülmenin kontrolu, cilt teması, havalandırma ve yapıştırıcı buharlarının uzaklaştırılması konularında eğitir.

Ek Yeri Tasarımı Hizmetleri: Cyabond® Ek Yeri Tasarımı Hizmetleri grubu, yapıştırıcılarımızın tüm uygulamalarda en yüksek performansı sağlaması amacıyla kurulmuştur. Bu grup, birleştirme metodunu değerlendirmek amacıyla prosesin başında devreye girmelidir. Cyabond® uzmanları, yüksek maliyetli mekanik bağlantı yöntemlerinin yerine, daha düşük maliyetli ve daha etkin yapıştırma sistemlerinin kullanımını sizlere göstereceklerdir.

Teknik Servis Grubu : Bu grubun görevi, belirli bir Cyabond® yapıştırıcısının belirli bir uygulamadaki performansını değerlendirmektir. Yapıştırılacak malzemeyi ve Cyabond® yapıştırıcılarıyla etkileşimini araştırmak amacıyla deneme çalışmaları yapılır. Eğer mevcut ürünler uygulamanın gerektirdiği performansı sağlayamazsa, Teknik Servis grubu özel bir yapıştırıcı formülasyonu geliştirilmesini önerecektir.

Dozajlama & Montaj Hizmetleri: Cyabond® ekipman grubu, montaj prosesinize uzmanlığıyla katkıda bulunur. Cyabond® Dozajlama & Montaj Hizmetleri grubu, standart ve özel ekipmanlar sağlamanın yanı sıra, malzemenin taşınması, dozajlanması, parçaların sabitlenmesi, kürleştirme ve hat üzerinde QA/QC testleri konularında destek sağlar.

Müşteri Hizmetleri: Cyabond® ile ilk temasınızdan itibaren, ve uygulamanızın ömrü boyunca, Cyabond® Müşteri Hizmetleri grubu tüm sorularınıza tek kaynaktan cevap verir. Dünyanın neresinde olursanız olun, bize ulaştığınızda en kısa sürede sorularınıza cevap almanızı sağlayacak Cyabond® Müşteri Hizmetleri merkezleri hizmetinizdedir.

 Genel Bakış
 Güvenlik ve Çevre Hiz.
 Ek Yeri Tasarımı
 Teknik Servis
 Dozajlama ve Montaj
 Müşteri Hizmetleri
 © 2002, Analiz Corp.

 365